Bærbar dvd afspiller – uundværlig på den lange køretur!

Hvis man skal køre langt i ferien, er der ikke noget som en bærbar dvd afspiller til at skabe ro på bagsædet. Og det må jo gerne være en billig dvd afspiller, men det skal alligevel være en bærbar dvd afspiller af en nogenlunde kvalitet, så man ikke bliver træt af at se på den. En bærbar dvd afspiller er ikke kun smart at have i bilen, den kan også bruges i sommerhuset, i haven, i toget – ja, alle mulige steder.

Gode ting ved en bærbar dvd afspiller

Det er rart hvis en bærbar dvd afspiller har skærm, der kan drejes, så man kan finde den perfekte vinkel at se dvd filmen fra. Og så er det også godt, hvis den bærbare dvd afspiller har indbyggede højttalere – for ellers går noget af det bærbare ligesom af den, hvis man altså gerne vil være flere om at se film på dvd afspilleren. De indbyggede højttalere i den bærbare dvd afspiller skal selvfølgelig være af en ordentlig kvalitet. Derudover er det også rart, hvis den bærbare dvd afspiller har fjernbetjening, så man ikke behøver røre for meget på sig, når man ser dvd film.

Godt tilbud på billig bærbar dvd afspiller i Bilka

Lige nu har Bilka et rigtig godt tilbud på bærbare dvd afspillere, nemlig en Denver MT 773 med 7 tommer skærm, som også har alle de ovennævnte ting, som en god bærbar dvd afspiller efter min mening skal have. Den Denver dvd afspiller, der er på tilbud, ser ud til at være robust og af en god kvalitet, og den afspiller alle de mest almindelige formater – og så er den billig: Den koster nemlig kun 499 kroner, og det må siges at være billigt for en bærbar dvd afspiller. 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>