Rejsekuffert – billig Samsonite rejsekuffert i København, Århus eller Ålborg?

Familien skal ud at rejse og i den forbindelse skal vi have nogle nye kufferter, gerne rejsekufferter eller trolley, og gerne af mærket Samsonite da det skulle være det ypperste indenfor rejsekufferter. Men hvor finder man billige rejsekufferter af god kvalitet til priser hvor alle kan være med? Rejsekufferter af god kvalitet har ry for at være ret pebrede, så derfor vil jeg undersøge hvor billigt man kan finde rejsekufferter af god kvalitet og gerne i en af de større byer såsom København, Århus, Ålborg eller Odense, hvor turen jævnligt går hen – alternativt  vil jeg prøve at finde billige rejsekufferter online, for der burde der også være billige kufferter at finde.

Billige rejsekufferter – tilbud på rejsekufferter, hvor finder man lige det?

På nettet har jeg set en Samsonite trolley eller rejsekuffert til under 1000 kroner, nærmere bestemt 999, og det må jo siges at være billigt for en Samsonite rejsekuffert. Denne rejsekuffert er af mærket Solana og er en mindre udgave af rejsekufferten. Den fås også i flere størrelser, nærmere bestemt to andre størrelser til 1299 og 1499, begge to set på tilbud hos www.rejse-kufferten.dk. På denne hjemmeside har de masser af kufferter, bland andet også Samsonite polycarbonate rejsekufferter til priser mellem 1000-2000 kroner, og det er faktisk ret billigt for rejsekufferter af denne kvalitet. Der er også andre mærker indenfor rejsekufferter blandt andet Victorinox, The Bridge og Eminent rejsekufferter og mapper og lynlåsmapper, men nu var det jo en Samsonite rejsekuffert jeg var på udkig efter, så jeg ser efter, om den kan fås andre steder.

Rejsekuffert – forretninger, som forhandler billige Samsonite rejsekufferter?

Når man kigger på nettet er der svært at finde forretninger som forhandler Samsonite rejsekufferter og hvor man kan læse priserne på hjemmesiden. Det er faktisk ikke lykkedes mig at finde nogen forhandlere på nettet som viser priserne, så det er ret svært at sammenligne.  Når man kigger i Bilka tilbudsavisen så har de en trolley /rejsekuffert på tilbud i denne uge, men den er af mærket Cavalet og ligner en mere discount agtig udgave af en samsonite rejsekuffert. Til gengæld er den ekstremt billig, den koster nemlig kun 199 for den billigste rejsekuffert og 299 og 399 for de andre størrelser. Det er jo billigt for en rejsekuffert, men man skal nok ikke regne med, at den holder evigt.

Billige rejsekufferter – hvor finder man den billigste trolley?

Jeg blev ikke meget klogere på hvor man finder en billig rejsekuffert – er det online eller kan man finde en i en butik der forhandler rejsekufferter og trolleyer i København, Århus eller Ålborg, som kan konkurrere med prisen på nettet? Der er ikke andet at gøre end at tage en tur til byen og kigge på rejsekufferter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>