Hængekøje med stativ – billige hængekøjer

Sommertiden er over os, og derfor skal jeg ud og dase i haven. Jeg er derfor gået på jagt efter en hængekøje med stativ, da jeg ikke har nogen træer i haven, der kan bruges til at hænge en hængekøje i, og derfor er det en hængekøje med stativ, jeg skal bruge – evt også en overdækket, hvis det er muligt.

hængekøje uden stativ 300x146 Hængekøje med stativ   billige hængekøjer

Det er skønt at dase i en hængekøje om sommeren. Men hvor finder man en hængekøje med stativ?

Jeg kan se, at Bilka har tilbud på en hængekøje med stativ, og den ser umidelbart ud til at være af god kvalitet og også forholdsvis billig. Det er fair nok at en hængekøje med stativ koster noget mere end en almindelig hængekøje, det er jo trods alt et solidt stativ som skal kunne holde til en voksen person.

Hængekøje med stativ – hvor er det billigst?

Bilka plejer jo også at være billigst med andre varer, og jeg synes 1500 kroner er rimeligt for en hængekøje med stativ. Men hvis man surfer lidt rundt på nettet er der mange, der tilbyder hængekøje med stativ, og det er jo meget forståeligt, eftersom der er højsæson for hængekøjer lige nu. Inden på haengekoejer.dk har de nogle sindssygt flotte stativer i træ, men det er en lidt anden prisklasse og det ser også ud til at være uden selve hængekøjen. Men man kan blandt andet få et rigtig flot stativ af asketræ, lærketræ eller fyrretræ fra 1330 kroner og opefter. Især de dyrere hængekøjer stativer er så flotte, at de nærmest ligner en skulptur i haven. Men det skal nævnes, at at de også har nogle billigere stativer i metal.

Hængekøje med stativ — hvad skal man vælge?

Hængekøje med stativ kan fås mange steder, blandt andet har kojeshop også et stort sortiment i hængekøjer og stativer. Man forundres gang på gang over hvor mange nicher der findes inden for forskellige ting, man kan købe, men det er jo skønt for os forbrugere, at der er findes eksperter inden for alle områder. Så må man bare gøre op med sig selv, om man vil købe den billige version af hængekøje med stativ i Bilka, eller om man vil satse på kvalitet og æstetik og købe de lidt dyrere hængekøjer og stativer som findes i special-shoppene.

 

Gode links:

www.haengekoejer.dk

www.kojeshop.dk

www.bilka.dk

Hvis du har set et godt tilbud på hængekøje med stativ så skriv endelig en kommentar om det her på bloggen, så giver jeg tippet videre.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>