Billigt telt – hvem har billige telte?

Ja, hvor finder man sig et billigt telt? Først skal man nok gøre op med sig selv, om det billige telt, man er på udkig efter, skal være et “engangs-telt” – til for eksempel  Roskilde Festival – eller om det skal være et telt af høj kvalitet, som kan holde flere sæsoner – måske endda et telt, som kan holde i rigtig mange år. I så fald skal man holde sig fra de bilige telte, som de har på tilbud i Harald Nyborg og Jysk – her kan man få telte helt ned til 50 kroner, men man skal til gengæld være heldig, hvis det holder mere end en halv Roskilde Festival.

Hvem har billige telte af høj kvalitet?

Hvis man derimod skal på vandretur og gerne vil have et telt, som kan holde, så skal man holde sig fra de billige telte fra Harald Nyborg og Jysk. Så skal man nok snarere kigge i butikker, som har specialeret sig inden for området, såsom Outdoor Living, som har telte af rigtig høj kvalitet – men så er det til gengæld også nogle helt andre priser, vi taler om. Hos Outdoor Living kan man få telte i 3-4000 kroners klassen, og det virker måske umiddelbart som meget for et telt, men så har man altså også telt de til de mest ekstreme forhold – og som kan holde til en hel del mere end et enkelt år på Roskilde Festival.

Hvad skal det nye telt kunne holde til?

Det er som sagt en rigtig god ide at finde ud af, hvad teltet skal kunne holde til. Skal du på Roskilde Festival, kan du sagtens nøjes med teltet til en 50′er hos Harald Nyborg- Men hvis turen går til Norge på vandretur, skal der telte af en helt anden kaliber til – og så er Outdoor Living et rigtig godt sted at kigge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>