Billige fliser – hvor er der billige fliser på tilbud?

Vi skal have anlagt ny terrasse i haven og skal derfor på jagt efter nogle billige fliser. Men først skal vi lige finde ud af, hvad for nogle fliser vi skal bruge – for der er nemlig et væld af forskellige muligheder. Man kan få alt lige fra herregårdssten til betonfliser, og priserne er lige så forskellige. Det er altid en god ide at tjekke Silvan, fordi de plejer at have nogle meget konkurrencedygtige priser, og det vil være et rigtig godt sted at få på jagt efter billige fliser.

Hvem har de billigste havefliser?

Når man kigger efter billige fliser i Silvan, ser man straks, at de har nogle meget favorable priser. Man kan for eksempel få en 40 X 40 flise til kun 16,95 per styk,  og det er billigt for havefliser. Hvis man vil give lidt ekstra for sine havefliser, kan man også få nogle flotte bondesten til knap 70 kroner per m2. Det er straks lidt dyrere, men det er også en meget flottere sten, så hvis man går op i den slags, er det måske værd at overveje.

Vælg den rigtige flise

Vi er lidt lavpraktisk anlagt her i familien, så vi kan sagtens nøjes med den traditionelle betonflise, som er en af de billigste fliser, man kan få. Den ser faktisk flot ud, hvis den bare bliver lagt ordentligt. Så vi vil sætte kurs mod Silvan ved førstkommende lejlighed og købe billige havefliser til haven – og så mangler vi jo bare at få dem lagt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>