Billig kanttrimmer – hvad skal man gå efter, når man kigger efter en ny og billig græstrimmer?

Ingen græsplæne slåning er perfekt uden en efterfølgende kant trimning til at sætte prikken over i’et – det ser jo utrolig godt ud, når græsset er klippet helt tæt ind til højbede, hegn og andre ting, man har i haven. Så derfor er jeg gået på jagt efter en god og billig kantklipper, men den må heller ikke være så billig, at den ikke holder. Det skal være en græstrimmer, som kan holde i mange år fremover. 

Pas på de helt billige kantklippere

Og så har jeg hørt, at man skal være meget opmærksom på, om der er automatisk tråd fremføring, og om den ogtså virker – en af mine købte nemlig for nylig en af de helt billige kantklippere, og selv om den havde automatisk tråd fremføring, så knækkede snoren hele tiden, så han var nødt til at skille hele møget ad for at få fisket tråden frem igen. Jeg kan ikke huske, hvad det var for en type kant trimmer, men jeg har i hvert fald tænkt mig at gå i en stor bue uden om de helt billige kantklippere.

Hvem har en god kanttrimmer på tilbud?

Jeg har set en Bosch teleskop kantklipper til lige under 700, og det er jo ikke rasende dyrt – og Bosch plejer jo at levere en god kvalitet. Jeg ved ikke helt, om jeg har brug for en teleskop kantklipper, men måske er det meget smart. Jeg harogså set på andre græstrimmere fra blandt andet Flymo, Einhell og Millarco og Partner. Men jeg har faktisk besluttet mig for en græstrimmer fra Texas, fordi den har et stort baghjul, som gør det lettere at styre den. Derudover har den beskyttelse, så den ikke bliver beskadiget, når man bruger græstrimmeren langs med fliser. Og desuden har den en kraftig 1400 W motor, så den kan virkelig tage ved. Jeg har set kantrimmeren fra Texas hos davidsenshop.dk til 699, og det synes jeg er meget rimeligt for en græstrimmer, som man kan have i mange år fremover.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>